Erato

Vi sjunger. Typ.

Happy times!

Kategori: Allmänt

Ibland skrivs det saker om oss; Fröknarna som i sin tekniska retardness inte själva lyckades lägga upp ett klipp på YouTube eftersom de inte visste hur det gick till.
En del gillar klippet, andra inte. Precis så som det ska vara. Alla gillar inte pannkakor med sylt liksom (jo, det gör man).
Anyhow.
Vi får oerhört många fina mail, och vi är verkligen sjukt glada och tacksamma över all härlig respons.
En del skriver andra, mindre smickrande saker men det är också kul. Det var någon som skrev att Amanda såg ut som en ekorre, någon orkade inte titta på Petra när hon sjöng och någon påpekade att Ebba såg ut som en kassörska. Sånt bjuckar vi mer än gärna på. För vi är så förbannat sköna.

Dock har vi aldrig bemött någonting som skrivits om oss, oavsett om det varit trevligheter eller morr. Något som vi faktiskt tänkte göra idag. Här om dagen twittrade en tjej om oss och skrev:

" ...är det bara jag som inte orkar med Erato-tjejerna? Har alltid sett dem som hotet mot min sorts tjejighet(=den ogulliga och sura)."

Oj oj oj. Om hon bara visste hur ogulliga vi kan vara. Här är till exempel ett foto som togs under en intervju med oss:Inga carpe-diem leenden? Inga glädjande-hoppa-på-rosa-moln-gulligull-skratt? Näjuste! Här har vi tre hårda brudar och bilden avslöjar ju dessutom klart och tydligt att Ebba tänker "Fuck you"..
Shit vilka rebeller tänker ni säkert nu. Mmjuste!

Sen är det ju kul att den twittrande bruden skriver "har ALLTID sett dem".. Alltid? Sedan oktober? Well, fröken Hyperbolanvändare.. Fortsätt du med att vara sur så tar vi oss en härlig lördagsstek med ett gott glas rött vin. För det förtjänar vi, oavsett om vi är gulliga och glada eller om vi är fula och sura.

Somebody wrote that we're always happy. Well this photo is an evidence of the opposite. Tadaaaah!

Kommentarer

 • Micke säger:

  Hahaha!

  Har ALLTID förstått att ni egentligen är bittra & sura, & att allt annat är en leende fasad för att få gratismat på Grammisgalan!! Det skulle inte förvåna mej om ni tom är allergiska mot Keso...  Lev väl :-)

  2012-02-26 | 08:20:19
 • Micke säger:

  Hahaha!

  Har ALLTID förstått att ni egentligen är bittra & sura, & att allt annat är en leende fasad för att få gratismat på Grammisgalan!! Det skulle inte förvåna mej om ni tom är allergiska mot Keso...  Lev väl :-)

  2012-02-26 | 08:21:58
 • Mathias säger:

  Jag håller med er - ni Är störtsköna! Och den där Petra är ju bara så underbart läcker så klockorna stannar... Det är något alldeles särskilt med det där leendet! Ja, eller till och med när hon inte ler är det något magiskt :)  Ta väl hand om er och lycka till med allt ni företar er!

  2012-03-05 | 00:03:48

Kommentera inlägget här: